(P) Află unde găseşti o staţie de călcat cu 10 ani extra-garanţie împotriva depunerilor de calcar

Când ai multe vase de spălat, ai la dispoziţie soluţia maşinii de spălat vase. Dar ce te faci atunci când ai multe rufe de călcat? Sigur, fierul de călcat obişnuit este, aparent, o soluţie, dar când ai de-a face cu un volum mare de haine este mult mai indicat să apelezi la o staţie de călcat profesională.

Pentru oamenii cărora le pasă de felul în care arată hainele pe care le poartă, o statie de calcat este un echipament indispensabil. Având un rezervor mai mare pentru apă decât un fier de călcat obişnuit, staţia de călcat îţi permite să calci un număr mai mare de haine dintr-un singur foc, fără să fie nevoie să reumpli recipientul.

Care sunt diferenţele dintre un fier de călcat obişnuit şi o staţie de călcat?

Staţia de călcat are un furtun legat, cu un rezervor care ajută la încălzirea rapidă a apei, formând abur atunci când presiunea este ridicată. Aburul este apoi dispersat prin talpa fierului de călcat când îl apeşi.

Presiunea astfel exercitată este marele avantaj la o staţie de călcat, pentru că permite nu doar ca hainele să fie călcate mult mai uşor decât cu un fier de călcat tradiţional, ci şi pătrunderea în mai multe straturi ale hainelor.

Depunerile de calcar nu mai sunt o problemă

Dacă foloseşti o staţie de călcat nu vei avea “clasica” problemă a unui fier de călcat cu abur, şi anume depunerile de calcar. Acestea pot fi foarte greu de curăţat şi, uneori, fac ca fierul să devină chiar inutilizabil. Datorită sistemului inovator gândit de producătorii italieni Polti, astfel de depuneri sunt doar o problemă de domeniul trecutului.

Datorită structurii interne speciale pe care o are o astfel de staţie de călcat, calcarul este captat într-un dispozitiv gândit special. Pe lângă protecţia anticalcar, aliajul special din aluminiu lucrează şi împotriva posibilelor efecte negative ale impurităţilor din apa de la robinet.

Folosind o staţie de călcat achiziţionată de pe site-ul Polti.ro poţi regla tu însuţi cantitatea potrivită de aburi pentru călcarea rufelor tale, întrucât ai la dispoziţie opţiunea de ajustare a aburului, cu o presiune emisă de până la 3 bari. Producătorii Polti sunt atât de siguri de calitatea produselor oferite, încât îţi oferă la cumpărare o garanţie de 10 ani la orice staţie de călcat participantă în campania extra-garanţie. Lista acestor produse poate fi găsită la un click distanţă pe site-ul Polti.ro.

O staţie de călcat adaptabilă la tipurile de ţesături

O staţie de călcat Vaporella de la Polti.ro are 6 programe prestabilite: mătase (uscat), lână, universal, bumbac, in şi turbo. Aceste 6 programe te vor ajuta să adaptezi călcatul la tipul de ţesătură pe care vrei să o îndrepţi, efectuând această operaţiune în condiţiile cele mai optime şi în cel mai scurt timp posibil.

Aşadar, intră pe Polti.ro şi vei găsi întocmai staţia de călcat de care ai nevoie la acest magazin online. Folosind produse şi dispozitive de calitate vei avea rezultate de calitate, iar aspectul hainelor tale cu siguranţă va fi îmbunătăţit vizibil!

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Societate, cultură