(P) Află ce acte îţi trebuie pentru a obţine fişa medicală pentru permis auto

Există nenumărate situaţii în care ai nevoie să te deplasezi cu maşina: când trebuie să ajungi şi să pleci de la serviciu, când vrei să te întâlneşti cu prietenii, când mergi în excursii, şi lista poate continua!

Cea mai confortabilă metodă de deplasare este, cu siguranţă, maşina personală. Totuşi, pentru a fi capabil să conduci, trebuie să obţii carnetul de şofer.

Multe persoane se confruntă cu procesul de eliberare a actelor necesare înscrierii la examenul auto. Pentru astfel de situaţii a apărut o soluţie rapidă, simplă şi la îndemână reprezentată de serviciile oferite prin platforma www.fisamedicala.info, unde primeşti fişa medicală pentru permis în aceeaşi zi în care aplici pentru ea.

Cei care vor să susţină examenul auto sau să îşi reînnoiască permisul de conducere se vor bucura de serviciile oferite de Centrul Medical Standard Med, unde vor găsi cel mai bun raport calitate preţ pentru fişa medicală pentru permis auto.

Mai mult, aceştia nu vor fi nevoiţi să petreacă mai mult de o oră şi 15 minute pentru a obţine fişa medicală pentru permis, aceasta fiind durata medie necesară execuţiei analizelor medicale aferente adeverinţei pentru permis.

Din moment ce nimeni nu vrea să îşi irosească timpul sau banii pentru proceduri birocratice, la Standard Med, cei interesaţi de fişa medicală pentru permis vor economisi atât bani, cât şi timp. Aici statul la cozi este evitat şi nu există preţuri exagerate!

Autorizată pentru eliberarea fişei medicale, precum şi pentru efectuarea tuturor examenelor medicale clinice şi paraclinice (inclusiv eliberarea avizului psihologic), clinica Standard Med oferă servicii eficiente şi rapide.

Persoanele care doresc fişa medicală pentru permis pot efectua aici toate consultaţiile necesare şi, mai mult de atât, fişa le va fi eliberată în aceeaşi zi. Astfel, nu este nevoie decât de o singură deplasare la clinica medicală pentru a obţine ceea ce îţi doreşti.

Desigur, există câteva acte pe care nu trebuie să le uiţi acasă dacă doreşti ca fişa medicală pentru permis auto să fie eliberată imediat. În cele ce urmează, află care sunt actele pe care trebuie să le aduci cu tine în ziua în care te prezinţi la clinică.

  • Buletin / Carte de identitate;

  • Fişa de şcolarizare – dacă este cazul;

  • Adeverinţă din partea medicului de familie. Aceasta trebuie să conţină menţiunea că cel care solicită fişa este apt pentru a conduce. Dacă nu este stipulat ultimul detaliu, pe adeverinţă trebuie să existe parafa din partea medicului de familie pe fişa pentru permis auto la punctul B, în situaţia în care pacientul figurează cu boli cronice;

  • Specificaţii legate de ochelarii de vedere – în cazul în care aceştia există;

  • Cei care suferă de diabet vor prezenta şi o scrisoare medicală, din partea medicului diabetolog, în care sunt trecute diagnosticul, tratamentul, precum şi confirmarea că solicitantul este apt să conducă.

Dincolo de faptul că fişa medicală pentru permis auto poate fi obţinută în timp record, există şi un mare avantaj din punct de vedere financiar. Cu o singură deplasare la clinică şi doar 125 lei, fişa medicală va fi oferită în aceeaşi zi.

Pentru mai multe detalii legate de programul clinicii, şi nu numai, consultă site-ul Fisamedicala.info şi programează-te pentru analize!