(P) 5 motive pentru care trebuie să consumi seminţe de cannabis! Ce afecţiuni tratează

Încă din cele mai vechi timpuri, oamenii erau conştienţi de proprietăţile curative ale plantei de cannabis şi o foloseau pentru a trata diverse afecţiuni, iar în ultima perioadă, multe studii au arătat că seminţele de cannabis ne pot îmbunătăţi starea de sănătate.

Cercetătorii au demonstrat că în seminte cannabis stau ascunşi mulţi compuşi benefici pentru organism. Mai mult, seminţele de cannabis nu conţin THC, aşadar nu au efecte psihoactive, fiind perfect legale în majoritatea ţărilor din lume. În seminţe de cannabis se găsesc proteine esenţiale, vitamine, dar şi mulţi acizi graşi sănătoşi.

Beneficiile seminţelor de cannabis sunt următoarele:

1. Reduc riscul afecţiunilor cardiovasculare

Din păcate, în fiecare an, cele mai multe decese din lume au loc din cauza bolilor cardiace. Seminţele de cannabis pot reduce riscul apariţiei acestor afecţiuni, deoarece conţin arginină, un precursor al oxidului nitric, fiind o moleculă care are rolul de a dilata vasele de sânge, producând astfel o tensiune mai scăzută.

În plus, conform celor mai recente studii, nivelul crescut de arginină scade nivelul crescut de reactiva C, care este un marker asociat cu bolile de inimă. Totodată, în seminţe de cannabis se găseşte acidul gamma linoleic care poate reduce inflamaţiile în cazul unui infarct miocardic, ajutând astfel pacientul să se recupereze mult mai uşor şi mai repede.

2. Ameliorează durerile menstruale

Durerile menstruale sunt determinate de sensibilitatea la hormonul prolactină. În seminţe de cannabis, putem întâlni mulţi acizi gamma-linoleici care contribuie la reducerea intensităţii crampelor menstruale. Simptomele vor fi vizibil ameliorate, într-un timp scurt.

3. Conţin multe substanţe curative

În seminţe de cannabis, vom întâlni multe proteine, acestea având un procent de 25% din numărul total de calorii, faţă de seminţele de in sau de chia, care conţin un procent de doar 16-18%.

Mai mult, tot în seminţe de cannabis găsim şi peste 30% lipide, printre care se numără şi Omega-3 şi Omega-6, precum şi vitamine, dar şi alte minerale, cum ar fi potasiu, sodiu, calciu, magneziu, zinc şi fosfor.

4. Ne protejează de bolile mintale

Seminţele de cannabis contribuie la creşterea activităţii cerebrale şi protejează creierul de bolile mintale, cum ar fi demenţa şi boala Alzheimer. Aceste seminţe au proprietăţi neuroprotectoare, iar în acelaşi timp, îmbunătăţesc şi funcţiile cardiovasculare, menţinând o tensiune normală.

5. Ne ajută să ne menţinem în formă

Persoanele care vor să slăbească sau să se menţină la o greutate normală pot încerca, cu încredere, seminţe de cannabis. Acestea oferă un efect de saţietate, fapt care îi ajută mult pe cei care vor să scape de kilogramele în plus. Mai mult, în seminţe de cannabis se găseşte şi un conţinut crescut de minerale şi proteine, substanţe care îi pot ajuta şi pe cei care vor să se îngraşe câteva kilograme. Dacă nu ştii cum să le consumi, află că poţi adăuga aceste seminţe în salate, smoothie-uri, dar şi în alte mâncăruri, deoarece nu schimbă gustul.

Vrei să achiziţionezi seminţe de cannabis? Pentru a fi sigur că ai cumpărat un produs autentic, alege un furnizor de încredere. Pe site-ul Legalizeit.ro, vei găsi produse de calitate superioară, la cele mai bune preţuri!

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Societate, cultură