Orban: Parcă au înnebunit! Condamn ferm atacurile demente la adresa lui Iohannis

Transformarea preşedintelui Klaus Iohannis într-o ţintă este o operaţiune de dezinformare care arată că PSD trăieşte într-o realitate paralelă şi refuză să-şi asume responsabilitatea pentru violenţele din Piaţa Victoriei, a acuzat liderul PNL Ludovic Orban, care i-a luat apărarea şefului statului.
Ludovic Orban
Ludovic Orban (Eugen Horoiu/Epoch Times)

Majoritatea liderilor PSD parcă au înnebunit din ziua violenţelor din Piaţa Victoriei, au lansat atacuri demente şi complet nejustificate împotriva preşedintelui Klaus Iohannis, şi-a exprimat nemulţumirea, în cadrul unei conferinţe de presă, preşedintele PNL Ludovic Orban.

"Vinovăţia exclusivă pentru reprimarea brutală a manifestaţiei românilor, nu numai din diaspora ci şi din ţară, împotriva modului în care guvernează PSD este responsabilitatea exclusivă a Guvernului şi a partidelor aflate la guvernare, PSD-ALDE. Tiruri de minciuni şi de acuzaţii total neîntemeiate împotriva preşedintelui României arată că PSD trăieşte într-o realitate paralelă şi arată că nu au capacitatea de a-şi asuma răspunderea pentru modul brutal în care i-au tratat pe cetăţenii români. Nu de aia au ajuns la guvernare, ca să trateze cetăţenii cu gaze lacrimogene şi cu pulane şi cu scuturi în cap şi cu şuturi şi cu alte tipuri de lovituri cu care i-au tratat pe cetăţenii români, au fost votaţi ca să asigurare îmbunătăţirea vieţii, îmbunătăţirea calităţii serviciilor, creşterea veniturilor populaţiei, lucruri pe care sunt incapabili să le pună în practică", a declarat Orban.

Potrivit liderului PNL, transformarea lui Iohannis într-o ţintă este o operaţiune de dezinformare, este o acţiune complet lipsită de fundament în realitatea evenimentelor pentru că preşedintele nu a făcut altceva decât să ia poziţie publică împotriva reprimării brutale, împotriva intervenţiei în forţă a Jandarmeriei fără să aibă nici un fel de altă intervenţie în ceea ce priveşte relaţia cu protestatarii.

"Singurii vinovaţi pentru ceea ce s-a întâmplat pe data de 10 august sunt cei care sunt astăzi la guvernare iar pentru noi, nu cred că dezbaterea trebuie să fie legată numai de cercetarea pe care efectuează în privinţa acţiunii jandarmilor. Acţiunea jandarmilor s-a desfăşurat cu acordul politic al ministrului de Interne de asemenea, acţiunea Jandarmilor în special acţiunea de reprimare brutală şi de golire a Pieţei Victoriei s-a făcut în baza ordinului prefectului care nici până astăzi nu a dat o explicaţie publică pentru motivele care au stat la baza emiterii acestui ordin şi sunt convins că niciuna dintre aceste persoane nu ar fi luat deciziile dacă nu ar fi avut girul direct al lui Liviu Dragnea care are principala responsabilitate pentru ceea ce s-a întâmplat în data de 10 august", a precizat Orban.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne