Olguţa Vasilescu pregăteşte în secret o OUG pentru sesiunea extraordinară [surse]

Confruntat cu o lipsă acută de bani, Guvernul pregăteşte în secret un OUG care modifica Legea pensiilor speciale pentru poliţişti, militari şi servicii secrete.
Olguta Vasilescu(Ministrul Muncii si Justitiei Sociale),
Olguta Vasilescu(Ministrul Muncii si Justitiei Sociale), (Florin Chirila/Epoch Times)

Guvernul pregăteşte să adopte săptămâna viitoare o ordonanţă de urgenţă prin care modifica Legea pensiilor speciale pentru poliţie, armată şi servicii secrete, au declarat pentru Hotnews mai multe surse guvernamentale.

Potrivit surselor respective, acesta ar fi motivul real pentru care liderul PSD Liviu Dragnea a anunţat convocarea sesiunii extraordinare a Parlamentului pentru miercuri.

Se pare că proiectul de ordonanţă - care schimbă radical modul de calcul al pensiilor speciale, astfel încât poliţiştii, militarii şi ofiţerii din serviciile secrete care se vor pensiona în baza noilor reguli vor avea o pensie mult mai mică decât dacă s-ar pensiona în baza legii în vigoare - este pregătit în mare secret de ministrul Muncii, Olguţa Vasilescu, împreună cu un grup restrâns, însă iniţiatorul ar urma să fie Ministerul de Finanţe.

Zvonurile că Guvernul Tudose ar urma sa schimbe Legea pensiilor speciale au determinat deja plecări masive din sistem în ultimele săptămâni.

Pentru a citi în continuare articolul intraţi aici.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne