USR, semnal de alarmă: Guvernarea PSD-ALDE îngroapă România!

Guvernarea PSD-ALDE a abandonat investiţiile publice, atât din bugetul naţional cât şi din fonduri europene, îngropând astfel România în subdezvoltare, a acuzat USR.
Liviu Dragnea
Liviu Dragnea (Eugen Horoiu/Epoch Times)

Guvernarea PSD-ALDE sacrifică dezvoltarea economică viitoare a României în detrimentul unor majorări salariale nesustenabile, a tras un semnal de alarmă Uniunea Salvaţi România.

"Investiţiile publice, atât din bugetul naţional cât şi din fonduri europene au fost abandonate în primele şase luni ale acestui an. Deşi, pentru investiţii, în buget au fost prevăzute 39 miliarde de lei, la jumătatea anului, guvernarea PSD-ALDE a cheltuit doar 6 miliarde de lei. Iar în ceea ce priveşte banii europeni, din fondurile structurale şi de coeziune alocate României pentru perioada 2014–2020, în primele cinci luni din acest an, a fost încasată incredibila sumă de doar 1 (un) milion de euro", a transmis USR.

Partidul înfiinţat de Nicuşor Dan avertizează că abandonarea investiţiilor publice din bugetul naţional şi fonduri europene îngroapă România în subdezvoltare.

"Fără investiţii nu există infrastructură, nu creşte calitatea serviciilor de educaţie şi sănătate, nu există locuri de muncă mai multe şi mai bine plătite, nu există dezvoltare. Acesta este programul real de guvernare al PSD-ALDE", a subliniat USR.

Grafic investiţii
Grafic investiţii (USR)

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne