Olguţa Vasilescu, acuzată că a aplicat "reţeta grupului infracţional constituit de Dragnea"

Actualul ministru al Muncii, Olguţa Vasilescu, a aplicat reţeta grupului infracţional constituit de şeful său de partid, Liviu Dragnea, prin care banii europeni intrau în conturile TelDrum, a acuzat deputatul Adrian Claudiu Prisnel.
Olguta Vasilescu(Ministrul Muncii si Justitiei Sociale),
Olguta Vasilescu(Ministrul Muncii si Justitiei Sociale), (Florin Chirila/Epoch Times)

Reţeta grupului infracţional constituit de liderul PSD Liviu Dragnea, prin care banii europeni intrau în conturile TelDrum, a fost aplicată şi la Craiova, de către ministrul Olguţa Vasilescu, în urma acestei afaceri craiovenii trebuind să plătească 2 milioane de euro penalităţi Uniunii Europene, a acuzat, pe pagina sa de socializare, deputatul USR Adrian Claudiu Prisnel.

"Din 12 asocieri de firme care au participat, în 2013, la licitaţia pentru reabilitarea străzilor Caracal, Bariera Vâlcii şi Râului, primăreasa PSD a Craiovei, Olguţa Vasilescu, alegea tocmai TelDrum, firma lui Liviu Dragnea, pentru realizarea lucrării în valoare de 8,9 milioane de euro. Olguţa Vasilescu a ajuns Ministru al Muncii în guvernarea PSD condusă de Dragnea, iar craiovenii plătesc penalităţi de 2 milioane de euro pentru lucrările prost-făcute şi întârziate de TelDrum", a declarat Prisnel.

Deputatul a arătat că afacerea este cercetată şi de Parchetul General la sesizarea Inspectoratului de Stat pentru Construcţii, care a constat nu doar că în asfaltul proaspăt apăruseră crăpături pe care constructorul le astupase cu mastic, ci şi că TelDrum lucrase fără autorizaţii de construcţie.

"PSD-ul lui Liviu Dragnea şi al Olguţei Vasilescu e un parazit pentru Craiova. A drenat resursele oraşului în firmele partidului. A instalat în funcţii de conducere nepoţi, fraţi, cumnate, soţi, soţii, în tot ceea ce înseamnă instituţie subordonată consiliului local. A lăsat Craiova neasfaltată şi pe craioveni să meargă cu mijloace de transport din secolul trecut. Din cauza hoţiei şi incompetenţei PSD, craiovenii pleacă spre alte oraşe din România, în căutarea unei vieţi mai bune. PSD produce lux şi sărăcie, lux pentru ei, sărăcie pentru noi", a precizat Prisnel.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne