Oana Smaranda Corneanu, calificată în semifinale la turneul de la Heraklion

Românca de 18 ani Oana Smaranda Corneanu s-a calificat în semifinalele turneului grec după ce adversara sa, austriaca Yvonn Neuwirth, a abandonat după primul set câştigat de reprezentanta noastră.
(ITF Olympic Tennis/twitter)

La turneul de tenis de la Heraklion, Grecia, tânăra de 18 ani Smaranda Corneanu s-a calificat în semifinalele turneului cu premii în valoare de 15.000 USD, după un set câştigat în faţa austriecei Yvonn Neuwirth, în vârstă de 17 ani, care s-a retras la scorul de 6-4 pentru Smaranda.

În continuare, adversara româncei va fi tenismana rusoaică Daria Astakhova (locul 692 WTA), cap de serie 7, în vârstă de 17 ani.
România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO08 INGB 0000 9999 0529 5415 deschis la ING Bank pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Sport