O vacă de munte a fost surprinsă mâncând alge marine pe o plajă din Scoţia (video)

O vacă montană cu păr lung a fost observată pe o plajă scoţiană savurând algele marine.
Vacă
Vacă (Print screen YouTube)

Ce face o vacă de munte pe o plajă? Vizionând imaginile clipului video se poate spune cu siguranţă că savurează ... alge marine.

Turista Margaret Harrison, care vizita plaja Clachtoll (sau Clach Toll) situată în Lochinver, în nord-vestul Scoţiei, a rămas surprinsă de scenă: vaca singuratică a coborât pe plajă pentru a mânca alge marine sărate.

"Era o zi de Paşte extrem de frumoasă. De multe ori se văd vaci pe plajă, dar, de obicei nu în apropierea apei", relatează Margaret pentru SWNS.

Harrison, care vine de la Birmingham, vizitează această zonă de ani de zile şi relatează că, de obicei, vacile pot fi văzute în zonele înalte ale plajei.

"Tocmai plecam de pe plajă în timp ce cobora spre apă, aşa că am decis să o urmez şi să fac nişte poze. M-a surprins să o văd cum începe să mănânce algele marine".

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO08 INGB 0000 9999 0529 5415 deschis la ING Bank pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Life & Style