O metodă naturală pentru o imunitate la cote maxime

Lavanda, miere, lămâie - folosite cu succes în diferite remedii naturiste
Lavanda, miere, lămâie - folosite cu succes în diferite remedii naturiste (Maria Baciu / Epoch Times)

Sezonul rece, alimentaţia dezechilibrată şi lipsa de somn sunt unele dintre elementele care alături de starea psihică vă pot aduce sănătatea corpului într-o stare precară şi toate acestea pleacă de la slăbirea sistemului imunitar.

Vitaminele, mineralele, antioxidanţii, bacteriile probiotice, ciclul de somn şi agenţii activi din corp sunt într-o strânsă legătură cu stabilitatea şi puterea sistemului imunitar.

În continuare vă vom explica cum să creaţi una dintre cele mai bune reţete naturale pentru o întărire eficientă a sistemul imunitar ce poate fi gata în numai 5 minute.

O să aveţi nevoie de 4 ingrediente „minune”. Lămâia, usturoiul, mierea şi piperul roşu sunt chiar şi individual un cadou al naturii de nepreţuit însă puse laolaltă întrupează una din cele mai complete reţete ce poate funcţiona împotriva unei largi game de probleme precum gripa, gastrita, candida, otrăvirea, tusea sau paraziţii intestinali. Consumată pe stomacul gol este foarte eficientă în dezintoxicarea corpului.

O să ai nevoie de jumătate de lămâie, 1-2 căţei de usturoi, un vârf de linguriţă de piper roşu şi câteva linguri de miere.

Mărunţeşte usturoiul iar apoi amestecă-l într-o cană cu zeama de lămâie şi piperul roşu. Adaugă mierea şi apoi amestecă ingredientele din nou foarte bine. Este important ca usturoiul să nu prindă prea mult aer după decojire, aşa că imediat după curăţare poate fi amestecat cu mierea şi sucul de lămâie.

Coaja de lămâie se tăie mărunt şi se adaugă peste ingredientele din cană. Se poate adăuga miere şi apă după gust. Dacă gustul sucului de lămâie este predominant poate ataca dantura, ceea ce dă o senzaţie neplăcută.

Cel mai eficient mod în care se poate consuma este dimineaţa pe stomacul gol, cu cel puţin 1 oră înainte de masă. Se recomandă a se consuma cel puţin şapte zile la rând.

Reţeta a fost recomandată de Natasha Longo, o nutriţionistă celebră şi consultantă pe nutriţie, pe site-ul Preventdisease.com.