O învăţătoare îi îndeamnă pe copii: "Alege-ţi salutul pentru a avea o zi frumoasă"

După cum ne spune proverbul "Ziua bună începe de dimineaţă", o învăţătoare din Statele Unite s-a gândit să-i stimuleze pe copii sa aibă o zi bună prin alegerea unui salut preferat.
Jamie Phelps Judy
Jamie Phelps Judy (captură video Youtube)

Modul de a saluta al unei învăţătoare este unic. Jamie Phelps Judy, de la şcoala primară Len Lastinger din Tifton, Georgia (Statele Unite), a elaborat un plan pentru a-i determina pe tinerii săi elevi să înceapă ziua bine. Îi aşteaptă în faţa uşii sălii de clasă şi îl pune pe fiecare elev în parte să aleagă un salut diferit: copiii indică pe un panou ce salut preferă: sărituri, dans şi mini coregrafii. Dar majoritatea copiilor preferă o îmbrăţişare.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO08 INGB 0000 9999 0529 5415 deschis la ING Bank pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Life & Style