O companie japoneză cere scuze pentru că un tren a plecat cu 25 de secunde mai devreme

"O greşeală de neiertat". Acestea au fost cuvintele cu care West Japan Railways a cerut scuze călătorilor deoarece un tren a plecat cu câteva secunde în avans.
Staţia de tren din Notogawa, Japonia
Staţia de tren din Notogawa, Japonia (captură web)

"Marea neplăcere pe care am cauzat-o clienţilor noştri este cu adevărat de neiertat". Astfel şi-a cerut scuze o companie japoneză de transport, după ce un tren a plecat cu 25 de secunde înainte de ora programată.

Trenul care se afla în staţia Notogawa, din Shiga, a plecat vinerea trecută, din greşeală, din staţie la ora 7:11:35. Trenul trebuia să plece la ora 7:12, dar şeful trenului a închis accidental uşile la 7:11.

Cu toate acestea, dându-şi seama că a greşit, a decis să plece cu 35 de secunde mai târziu, după ce a constatat că nu mai erau pasageri pe peron care să urce în vagoane. Dar, un călător zelos care a asistat la scenă, s-a simţit obligat să-l avertizeze pe şeful staţiei şi a subliniat faptul că un tren nu poate să plece cu 25 de secunde în avans, cu toate că următorul tren pentru acelaşi traseu era planificat şase minute mai târziu.

West Japan Railways a emis o notă în care şi-a cerut scuze călătorilor: "Marea neplăcere pe care am cauzat-o clienţilor noştri este cu adevărat de neiertat. Vom evalua cu atenţie comportamentul nostru şi vom încerca să evităm ca acest tip de incident să se mai repete", relatează SoraNews24.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Societate, cultură