Nicuşor Dan surprinde: USR s-ar putea sparge în viitor

Pe măsură ce USR se va dezvolta, s-ar putea produce o divizarea pe criterii ideologice, a dezvăluit liderul partidului Nicuşor Dan.
Nicuşor Dan
Nicuşor Dan (Eugen Horoiu/Epoch Times)

La acest moment, în Uniunea Salvaţi România sunt înscrişi oameni cu viziuni politice diferite. Atunci când partidul va creşte, s-ar putea produce o divizarea pe criterii ideologice, a declarat, la RFI, liderul USR Nicuşor Dan.

"Există nişte distincţii de fineţe, să le spunem. Asta face ca în Uniunea Salvaţi România să existe şi oameni de stânga, oameni de dreapta şi oameni pe scara asta conservator-progresistă. De toate nuanţele.

Am ales să fim împreună sub această umbrelă pentru că este un prag de 5% în Parlament şi un partid ca USR are şanse să intre. Cinci partide delimitate ideologic n-ar avea şanse.

Când vom fi mai mari probabil că ne vom şi sparge ideologic, păstrându-ne civilitatea unul faţă de celălalt", a declarat liderul USR Nicuşor Dan.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO08 INGB 0000 9999 0529 5415 deschis la ING Bank pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne