Nicuşor Dan: Firea, un primar plângăcios care ştie să spună doar "sunt sabotată". De fapt, e doar incompetentă

Nicusor Dan
Nicusor Dan (Epoch Times România)

Deputatul Nicuşor Dan susţine că Gabriela Firea este un primar plângăcios care ştie să spună doar "sunt sabotată", dar, de fapt, este doar incompetentă.

"Pentru orice eşec, Gabriela Firea îşi justifică incompetenţa acuzând că este sabotată. Ea este fără vină şi lumea rea o sabotează: opoziţia din Consiliu o sabotează, jurnaliştii o sabotează, chiar şi PSD o sabotează. În realitate, Gabriela Firea este sabotată de propria neputinţă. De la dezastrul din trafic, până la toată galeria de politruci cu care PSD a umplut administraţia Capitalei şi care nu fac nimic – acesta e adevăratul sabotaj. La începutul mandatului ei la primărie, Gabriela Firea declara că e urmărită în trafic, iar telefonul îi este ascultat de nişte conspiratori care doreau s-o compromită. În patru ani, Firea ţipă ca din gură de şarpe 'Sabotaj!' la fiecare eşec", a declarat deputatul.

Nicuşor Dan, candidat susţinut de PNL şi USR la Primăria Capitalei, a dat o serie de exemple în acest sens:

- Testarea de tip anticorpi a bucureştenilor a fost un fiasco, Firea a anunţat azi că experimentul de pe Arena Naţională va fi oprit, acuzând un sabotaj, ea nu e niciodată de vină.

- Iunie 2020. Firea acuză că troleibuzele iau foc în Bucureşti, pe traseu, tot din cauza unui "sabotaj", nu pentru că nu a făcut aproape nimic pentru transportul public în ultimii 4 ani de zile!

- Martie 2020. Gabriela Firea l-a acuzat pe Liviu Dragnea, şeful său pe linie de partid, că a cerut miniştrilor Transporturilor să nu îi dea bani pentru a nu putea să implementeze proiecte pentru Bucureşti. Ca de obicei, ea e nevinovată.

- Februarie 2020. Firea acuză că bucureştenii au rămas fără căldură din cauza angajaţilor ELCEN care au sabotat-o şi au efectuat în mod intenţionat o avarie gravă la reţeaua de termoficare.

- Decembrie 2019. A risipit banii bucureştenilor şi apoi a ameninţat Guvernul Orban cu plângere penală dacă nu alocă bani Primăriei Capitalei pentru achitarea unor servicii de utilitate publică.

- Noiembrie 2019. A acuzat o campanie de defăimare atunci când i s-a spus că există nereguli privind decontarea unor lucrări supraevaluate sau inexistente la Spitalul "Victor Gomoiu".

- Iunie 2019. Opoziţia, învinovăţită pentru blocarea investiţiilor în spitale, chiar dacă PSD şi sateliţii au majoritatea în Consiliul General.

- Mai 2019. Episodul "sârmei din colon" nu mai are nevoie de nicio prezentare.

- Decembrie 2018. Semafoarele din Bucureşti nu funcţionează din cauza unui sabotaj. Firea pretindea că acestea au fost accesate ilegal de … o mână criminală.

"Firea îşi apară imaginea personală cu banii Primăriei. A deschis în ultimii 4 ani un număr impresionant de procese în care cere daune morale de zeci de mii de euro unor politicieni sau ziarişti, nemulţumită de afirmaţiile publice făcute de aceştia sau de dezvăluirile jurnalistice care o vizau. Nu s-a întâmplat doar o dată ca instanţa să-i respingă cererile, iar taxele să fie plătite din bani publici", a conchis Nicuşor Dan.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne