Nicolae Botgros, în secţia reanimare după ce a făcut o formă severă de Covid 19

Nicolae Botgros, dirijorul şi conducătorul Orchestrei Naţionale de muzică populară „Lăutarii”
Nicolae Botgros, dirijorul şi conducătorul Orchestrei Naţionale de muzică populară „Lăutarii” (facebook.com/Nicolae Botgros)

Dirijorul şi conducătorul Orchestrei Naţionale de muzică populară „Lăutarii”, Nicolae Botgros, a fost diagnosticat cu virusul Wuhan, în prezent fiind internat în secţia de reanimare a Institutului de Medicină Urgentă din Chişinău, întrucât a făcut o formă severă de Covid-19.

Din cauza complicaţiilor bolii, starea Maestrului s-a agravat. Tratamentul este coordonat multidisciplinar cu cei mai buni specialişti din ţară, a informat ofiţerul de presă al Institutului Dorina Arseni.

Fiul dirijorului, Corneliu Botgros, a declarat pentru publika.md, că mai multe persoane din Orchestra "Lăutarii" au avut rezultat pozitiv la testatul pentru virusul comunist.

Nicolae Botgros are 67 de ani. El conduce Orchestra Naţională de muzică populară „Lăutarii” din 1978.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Externe