Năsui: Ştiţi unde nu pare să fi lovit pandemia? La stat. Acolo e bine şi călduţ şi se primesc sporuri

Claudiu Nasui
Claudiu Nasui (Mihut Savu (Epoch Times Romania)

Preşedintele USR Bucureşti, Claudiu Năsui, a atras atenţia, pe pagina sa de Facebook, că pandemia a lovit mai degrabă mediul privat, decât la stat, unde "e bine şi călduţ şi se primesc sporuri şi dacă locul de muncă implică un locuşor confortabil la birou".

"Incompetenţa şi hoţia se plătesc din banii noştri. Acum că se fac preluările de mandate la nivel local, ies la iveală nereguli care au încercat să fie îngropate ani de zile. Un astfel de exemplu este cel al salariilor explodate şi al sporurilor de risc universal oferite de la Primăria Generală a Capitalei, unde doamna Firea angaja aparatul de partid şi îl fideliza din taxele cetăţenilor. Poate vă întrebaţi ce spor de risc merită un rol de stenodactilograf, sau, având în vedere că suntem în 2020, de ce mai avem în organigramă acest rol? Câte companii private mai au nevoie de stenodactilograf şi ce califică persoana să câştige lunar între 3.900 şi 4.900 de lei?", a precizat Năsui.

Potrivit liderului USR, tot auzim despre măsurile pe care privaţii trebuie să le ia pentru a-şi salva afacerile şi de concedieri în masă, de firme care se închid, de sacrificii pe bandă rulantă care ne sunt cerute.

"Ştiţi însă unde nu pare să fi lovit pandemia? La stat. Acolo e bine şi călduţ şi se primesc sporuri şi dacă locul de muncă implică un locuşor confortabil la birou. Acestea sunt doar câteva exemple de cum banii noştri confiscaţi prin supraimpozitare şi taxare ajung să alimenteze caracatiţa de abonaţi la banii statului. Pe măsură ce schimbăm cu adevărat administraţiile locale, exemplele acestea se tot înmulţesc şi ne îngrozim când vedem cu câtă dezinvoltură au cheltuit politrucii banii noştri. Până când mai acceptăm unele din cele mai mari taxe pe muncă, concomitent cu unul din cele mai greoaie sisteme birocratice din Europa?", a declarat Năsui.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne