Patronul Hexi Pharma, mort în accident rutier. Macovei: "Am dubii, pentru că faţa este de nerecunoscut"

Fostul ministru al Justiţiei, Monica Macovei, are dubii că bărbatul care şi-a pierdut viaţa într-un accident de maşină în localitatea Buftea este patronul Hexi Pharma, Dan Condrea, personaj aflat în centrul scandalului dezinfectanţilor diluaţi.
Monica Macovei
Monica Macovei (Epoch Times România)

Europarlamentarul Monica Macovei nu este aşa de sigură că bărbatul care şi-a pierdut viaţa duminică seara într-un accident de maşină în judeţul Ilfov este într-adevăr patronul Hexi Pharma, Dan Condrea.

"Da, am dubii, da. Am dubii, pentru că faţa este de nerecunoscut. Momentul este iarăşi unul foarte important, urma să fi dat declaraţii, poate că unii vor să nu dea declaraţii sau el n-ar fi vrut să dea declaraţii. Cred că era un moment în care dispariţia lui, nu fizică, ci din România, ar opri multe lucruri", a declarat Monica Macovei, la RFI.

Fostul ministru al Justiţiei consideră că "acum ar trebui să facă foarte multe autorităţile".

"În primul rând, trebuie să ştim dacă acel cadavru este chiar el şi se poate lua ADN-ul şi se verifică asta sau el a fost scos sau a plecat din ţară, tocmai pentru a nu da declaraţii. Eu cred că asta este în acest moment cea mai plauzibilă versiune. Deci ADN şi să ne spună clar cine este cel de acolo. (...) E posibil să limiteze informaţiile (moartea lui Condrea - n.r.) la care procurorii trebuie să ajungă pentru a face ancheta mai departe", a opinat Monica Macovei.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne