Traseul unui avion desenează un pom de Crăciun pe cer

Un Airbus, fără pasageri la bord, a realizat un zbor unic în Germania
Pom de Crăciun pe cerul german
Pom de Crăciun pe cerul german (flightradar24.com)

Se apropie sărbătorile de iarnă şi un sens de fericire şi bunătate învăluie încet, încet, fiecare colţ al planetei: decoraţiuni, târguri, dulciuri, colinde şi felicitări foarte deosebite, cum ar fi cele făcute de un avion de la compania Airbus decolat din Hamburg miercuri 13 decembrie. A fost un zbor foarte special, pilotul a desenat, pe cerul german, figura unui pom de iarnă. Opera de artă – chiar împodobită – s-a văzut clar pe radarul de zbor.

Piloţii zborului AIB232E au demonstrat o mare cunoaştere a manipulării avionului, iar compania a informat despre aceasta aventură prin Twitter, unde au folosit platforma Flightradar24.

Potrivit CNN, avionul nu a transportat pasageri la bord, deoarece zborul a fost efectuat de o echipă de testare, cu sediul la Hamburg, responsabilă de evaluarea noilor aeronave, pentru utilizare, întreţinere şi certificare.

(Airbus)

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO08 INGB 0000 9999 0529 5415 deschis la ING Bank pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Life & Style