Monica Niculescu, din nou într-o finală la dublu. Acum la Bronx Open, New York

Perechea Monica Niculescu/Margarita Gasprian au trecut în semifinale de cuplul Shuko Aoyama/Aleksandra Krunic, care le-a eliminat din competiţie în sfeturi pe Raluca Olaru şi Zhaoxuan Yang.
Jucătoarea română de tenis Monica Niculescu.
Jucătoarea română de tenis Monica Niculescu. (Getty Images)

Românca Monica Niculescu şi partenera sa, rusoaica Margarita Gasparian, au învins cuplul Shuko Aoyama (Japonia)/Aleksandra Krunic (Serbia), cu scorul de 6-4, 4-6, 11-9, la turneul Bronx Open de la New York, dotat cu premii totale de 250.000 de dolari.

Niculescu şi Gasparian s-au calificat în finală după o partidă ce a durat o oră şi 34 de minute.

Cuplul româno-rus au fost conduse în super tiebreak cu 7-3, dar au egalat, 7-7, impunându-se în final cu 11-9, la a doua minge de meci.

Monica şi Margarita vor primi un cec comun de 6.400 dolari şi câte 180 de puncte WTA la dublu.

În finală, Niculescu şi partenera sa vor juca cu perechea Darija Jurak (Croaţia)/Maria Jose Martinez Sanchez (Spania), cap de serie numărul trei.

Monica Niculescu are nouă titluri WTA la dublu, ultimul fiind obţinut anul acesta, la Hua Hin (Tailanda), împreună cu Irina Begu, şi 16 finale disputate. Margarita Gasparian are patru titluri WTA la dublu şi a mai jucat o finală.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Sport