Mircea Badea pierde meciul din instanţă cu Mălin Bot. Realizatorul Antena 3 ceruse despăgubiri uriaşe

Miting organizat de Antene, Piaţa Constituţiei, 19 februarie 2016. În imagine Mircea Badea
Miting organizat de Antene, Piaţa Constituţiei, 19 februarie 2016. În imagine Mircea Badea (Eugen Horoiu/Epoch Times)

Mălin Bot a câştigat şi apelul în procesul în care a fost dat în judecată de Mircea Badea pentru postări „neadevărate şi denigratoare”, relatează Pagina de Media.

Badea l-a dat pe Mălin Bot în judecată pentru o serie de postări de pe Facebook şi de pe blog şi i-a cerut despăgubiri în valoare de 250.000 de euro. Instanţa nu i-a dat însă câştig de cauză, judecătorii remarcând faptul că la rândul său Badea are şi el un stil mai mult decât acid.

„Tribunalul are în vedere în privinţa toleranţei reclamantului la eventualele afirmaţii care pot fi apreciate ca jignitoare, că însuşi acesta este cunoscut ca având un stil jurnalistic mai mult decât acid, deseori presărat cu expresii de genul celor imputate prin acţiunea de faţă”, a fost unul dintre motivele pentru care Tribunalul Bucureşti i-a respins acţiunea lui Badea.

Ulterior, Bot a câştigat şi apelul de la Curtea de Apel Bucureşti. Hotărârea nu este însă definitivă şi poate fi atacată cu recurs.

Redăm câteva dintre postările lui Bot pentru care Badea a considerat cu cale să se adresez judecătorilor şi să îi ceară despăgubiri:

„Un reprezentant al trustului Intact a dat asigurări că Badea nu a păţit nimic, pentru că maimuţele sunt obişnuite să cadă de la înălţimi mari, din copaci său de pe clădiri.”

„De când domnul profesor Voiculescu este în închisoare şi Mirciulică nu-l mai poate pupa în c*r ca odinioară, îl ţinem doar pe pastile, pentru că altfel ar claca”, a spus Mihai Gâdea. ”Nici nu vreau să mă gândesc ce ar putea face dacă îi scoatem medicamentaţia. Cred că ar fi în stare să meargă pe stradă şi să pupe-n c*r oameni nevinovaţi, la întâmplare. Nu e de joacă cu pupincurismul lui Mircea.”

„Oligofrenul Mircea Badea ar vrea să ştie ce zic eu despre cazul Truică şi implicarea lui Dan Andronic.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne