Ministrul Cristian Ghinea îşi dă demisia: "A fost intens. Şi a fost o onoare!"

Unul dintre cei mai cunoscuţi miniştri ai Guvernului Cioloş - Cristian Ghinea - părăseşte echipa tehnocrată în prag de alegeri parlamentare. Motivul este de la sine înţeles.
Cristian Ghinea
Cristian Ghinea (Epoch Times România)

Ministerul Fondurilor Europene, Cristian Ghinea, şi-a anunţat miercuri, pe contul său de Facebook, demisia din funcţie. Motivul? Va intra în cursa electorală.

"Ultima mea şedinţă ca membru în Guvernul Cioloş 1. E un sentiment ciudat. Pare un secol privind înapoi, dar nu au trecut nici şase luni de ministeriat, nici un an de când am mers la Cancelarie. A fost intens. Şi a fost o onoare! De azi începe altceva", a scris Cristian Ghinea.

Ministrul Fondurilor Europene - care a dus o adevărată bătălie cu Sebastian Ghiţă & Co - a luat această decizie pentru a candida la alegerile parlamentare din partea Uniunii Salvaţi România, partidul condus de Nicuşor Dan.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO08 INGB 0000 9999 0529 5415 deschis la ING Bank pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne