Mihail Neamţu s-a retras din prim-planul politicii: "Există momente în viaţă când ierarhia priorităţilor se resetează"

Mihai Neamţu
Mihai Neamţu (Epoch Times România)

Preşedintele partidului Noua Republică, Mihail Neamţu, a anunţat luni că a decis să se retragă din funcţia de conducere a partidului pe care l-a fondat motivând că "există momente în viaţă când ierarhia priorităţilor noastre se resetează".

"O întâmplare fericită petrecută-n familia mea face obligatoriu acest anunţ. Sunt astăzi soţ şi viitor tată, ceea ce n-am fost în perioada fierbinte de structurare a mişcării Noua Republică. Trei ani de viaţa adultă i-am dedicat, cu timp şi fără timp, vieţii în Cetate. Acum a sosit momentul unei retrageri", a anunţat Mihail Neamţu.

"De astăzi, 16 martie 2015, renunţ la funcţia de Preşedinte al singurului partid românesc afiliat încă din 2013 la Alianţa Conservatorilor şi a Reformiştilor Europeni. Doresc să mulţumesc fiecărui om în parte care mi-a oferit încrederea şi tuturor echipelor cu care-am lucrat. Vreau să vă felicit pe toţi pentru c-aţi dat un uriaş impuls de speranţă democratică unei Românii blocate-n deznădejde", a mai precizat Mihail Neamţu.

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, dând un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.