Mihai Popşoi: „Guvernul lui Dodon” să-şi dea demisia. Nu a adus niciun leu pentru modernizarea R. Moldova

Chicu îndeplineşte rolul de marionetă şi împreună cu miniştrii săi realizează programul preelectoral al lui Dodon. Însă cel mai grav este că premierul nu are simţul ridicolului, afirmă Nicolae Negru.
Maia Sandu a atras finanţare externă în valoare de 2.12 miliarde de lei
Maia Sandu a atras finanţare externă în valoare de 2.12 miliarde de lei (facebook.com/Mihai Popşoi)

Vicepreşedintele Parlamentului de la Chişinău, Mihai Popşoi consideră că Guvernul Chicu trebuie să îşi dea demisia menţionând că în doar câteva luni, lidera PAS, Maia Sandu a atras finanţare externă în valoare de 2,12 miliarde de lei pentru salarii, pensii şi infrastructură, pe când guvernul Chicu - 0 lei. Acest guvern este unul al izolării internaţionale, al scumpirilor şi al corupţiei.

La 100 de zile de la învestire, parlamentarul constată că Guvernul condus de „premierul de buzunar al lui Igor Dodon” nu a adus niciun leu pentru modernizarea Republicii Moldova. „Un guvern impotent, care nu pune în prim plan bunăstarea propriului popor, dar are scop principal promovarea lui Igor Dodon.”

La sfârşitul săptămânii trecute s-au împlinit 100 zile de când a fost învestit Guvernul Chicu. În acest context, Maia Sandu împreună cu deputaţii PAS au prezentat marţi un raport alternativ al „guvernului lui Dodon”, care în opinia acestora au demonstrat doar incompetenţă şi rea-voinţă.

Editorialistul Nicolae Negru scrie într-un editorial pentru ziarulnational.md că la cele 100 de zile epitetul „tehnocrat” e de prisos pentru Guvernul Chicu.

„Chicu şi miniştrii săi realizează agenda şi programul preelectoral al lui Dodon, având ca obiectiv principal realegerea liderului PSRM în funcţia de preşedinte al Republicii Moldova”, a adăugat Negru concluzionând că premierul îndeplineşte rolul de marionetă, „iar cel mai grav este că Ion Chicu nu are simţul ridicolului”.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Externe