Membru PSD: Tot a spus Băsescu că o blondă frumoasă va conduce ţara. Această blondă să fie a noastră

Viorica Dăncilă
Viorica Dăncilă (Epoch Times România)

Un membru al PSD Mureş a afirmat, sâmbătă, înaintea alegerilor din organizaţia locală, că judeţul Mureş o va susţine pe Viorica Dăncilă la alegerile prezidenţiale şi că aceasta ar putea fi „blonda frumoasă şi doamna” care ar putea conduce România.

Social-democratul amintea de „profeţia” pe care fostul şef de stat Traian Băsescu o făcuse cu ceva vreme în urmă.

„Dacă tot a spus Băsescu, cel care a creat răul şi ura în România, că va conduce o blondă, această blondă frumoasă şi doamnă să fie a noastră”.

Reamintim că la jumătatea lunii iunie, Traian Băsescu făcea un portret al candidatului ideal în cursa pentru Palatul Cotroceni afirmând că pentru alegerile prezidenţiale ar trebui să candideze două femei blonde. Liderul PMP a găsit şi criteriile pe care ar trebui să le îndeplinească: să fie femei, blonde, cu carieră şi nu mai puţin de 45 de ani.

„Stânga poate să pună orice candidat susţinut de toţi, dar nu va intra în turul 2, dacă situaţia nu se schimbă. Dreapta va avea doi candidaţi în turul 2. Eu aş pune altceva: modelul din Croaţia, cu femei candidat, care ştiu să vorbească. Să fie două femei blonde, care plac electoratului, atât femeilor, cât şi bărbaţilor, care au cariere reuşite, una nu mai tânără de 45 de ani. Există un apetit al electoratului de a vota femei, mai ales în fostul bloc comunist. Avem în Croaţia, în Slovacia. Nu o luaţi în râs, poate fi o reţetă a momentului. Trebuie o femeie inteligentă, care trăieşte pe piciorul ei. În locul PSD, aş căuta o astfel de soluţie.”, afirmase la acea vreme Traian Băsescu, într-o emisiune la România TV.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne