Marius Copil, încă o victorie. Se califică în sferturi la Challenger Mouilleron Le Captif

Marius Copil face încă un pas înainte după o perioadă mai puţin favorabil din punct de vedere al rezultatelor.
Jucătorul român de tenis Marius Copil.
Jucătorul român de tenis Marius Copil. (Getty Images)

Românul Marius Copil îşi trece în cont încă o victorie la turneul ATP Challenger “Internationaux de Tennis de Vendée”, din Franţa, cu premii în valoare de 92.040 €, calificându-se în sferturi la turneul din Franţa.

Marius Copil (90 ATP), favoritul 6 al turneului, l-a învins pe italianul Paolo Lorenzi (119 ATP), cap de serie 10, cu scorul de 2-6, 7-6(6), 6-2.

În al doilea set, s-a mers cap la cap până la 6-6, iar în mini tiebreak Marius a câştigat, egalând situaţia la seturi. În decisiv, românul s-a detaşat şi a câştigat confortabil cu 6-2.

Arădeanul primeşte 18 puncte ATP şi un premiu financiar de 2.480 euro.

Marius Copil se va duela în sferturi cu câştigătorul partidei dintre italianul Jannik Sinner (127 ATP) şi cehul Lukas Rosol (152 ATP).

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO08 INGB 0000 9999 0529 5415 deschis la ING Bank pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Sport