Maria Ciobanu, către Sergiu Sîrbu: Ridică-te din genunchi şi trăieşte omeneşte

Deputatul PDM, Sergiu Sîrbu
Deputatul PDM, Sergiu Sîrbu (facebook.com/Maria Ciobanu)

Deputata PLDM, Maria Ciobanu, postând o poză pe pagina sa de Facebook, i-a cerut deputatului PDM, Sergiu Sîrbu să abandoneze umilinţa, disperarea şi zbuciumul doar pentru accederea în viitorul Parlament. ”Atâtea adunate într-un singur om rar întâlneşti!”

În context, Maria Ciobanu a ţinut să-i sugereze lui Sergiu Sîrbu că dacă nu va fi deputat în viitorul Parlament nu va fi sfârşitul lumii. ”Este viaţă şi după Legislativ... Înţeleg că deputăţia pe tine te-a făcut boier, dar acest lucru nu poate dura la nesfârşit. Eşti tânăr, încearcă să te ridici din genunchi, să-ţi ceri iertare pentru toate fărădelegile la care te-ai dedat şi să începi a trăi OMENEŞTE!”

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO08 INGB 0000 9999 0529 5415 deschis la ING Bank pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Externe