Mălin Bot a forţat intrarea în direct la Antena 3 şi i-a transmis un mesaj lui Dan Voiculescu [VIDEO]

Malin Bot
Malin Bot

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a fost aşteptat, luni dimineaţa, de protestatari şi de presă la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, acolo unde are loc un nou termen în dosarul angajărilor fictive, în care social-democratul a primit trei ani şi jumătate de închisoare în primă instanţă.

La un moment dat, Malin Bot a intrat peste reportera Roxana Ciucă de la Antena 3, care relata de la faţa locului, şi i-a transmis un mesaj lui Dan Voiculescu.

"Felix, plăteşte prejudiciul, Felix! Plăteşte prejudiciul, 51 de milioane ai de plătit! Plăteşte, Felix, prejudiciul. Voiculescu, infractorule! Plăteşte prejudiciul", a strigat Mălin Bot, făcând referire la prejudiciul din dosarul ICA, în care fondatorul Antenelor a fost condamnat definitiv şi ulterior eliberat din închisoare.

Ulterior, Mălin Bot şi-a explicat gestul: "Dacă tot fură Antena 3 de la mine de pe Youtube, îi trolăm puţin aşa. Dan Voiculescu, patronul de la A3, are de plătit un rest de prejudiciu de 51 de milioane de euro. Dan Voiculescu locuieşte la Corbeanca în trei săli polivalente. Bineînţeles că ANAF-ul nu vede aceste săli polivalente ca să-l execute, dar ANAF-ul ne execută pe noi."

Vă invităm să urmăriţi materialul video cu incidentul.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne