Magistraţii care au dispus eliberarea lui Omar Hayssam audiaţi la DNA

Sigla DNA
Sigla DNA (Epoch Times România)

Procurorul Ciprian Nastasiu, cel care a cerut eliberarea lui Omar Hayssam, şi fosta judecătoarea Sofica Dumitrescu, care a decis eliberarea sirianului pentru investigaţii medicale, la cererea procurorului de caz, sunt audiaţi marţi de procurorii DNA, relatează postul B1 TV.

Potrivit sursei citate, cei doi magistraţi sunt audiaţi în calitate de martori în dosarul în care medicul Yassin Mohamad, implicat în eliberarea jurnaliştilor români răpiţi în Irak, a fost arestat pentru trafic de influenţă.

Procurorii vor să afle informaţii despre legăturile pe care le-ar fi putut avea acesta la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie şi dacă această presupusă influenţă poate fi confirmată.

Reamintim că doctorul de origine siriană Mohamad Yassin, al cărui nume a apărut în dosarul răpirii jurnaliştilor români în Irak, a fost arestat în data de 4 aprilie, pentru 30 de zile sub acuzaţia de trafic de influenţă, după ce ar fi cerut mită două milioane de euro pentru desfiinţarea unei hotărâri de condamnare la închisoare.

Potrivit presei, denunţătorul lui Yassin ar fi chiar Omar Hayssam, sirianul acuzat de organizarea răpirii jurnaliştilor români în Irak, condamnat definitiv la 23 de ani de închisoare pentru terorism.

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră deFacebook.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

alte articole din secțiunea Interne