Mădălin Voicu, uns de Grindeanu secretar de stat. Singura problemă: e dat în judecată pentru corupţie

Mulţi ar putea crede că, odată trimis în judecată pentru fapte de corupţie, este greu să îţi mai găseşti un post de conducere în aparatul de stat. Nu şi la noi, unde, cu puţin "noroc", ajungi chiar şi secretar de stat.
Mădălin Voicu
Mădălin Voicu (Epoch Times România)

Premierul Sorin Grindeanu l-a numit pe fostul deputat PSD Mădălin Voicu în funcţia de secretar de stat în Ministerul Culturii şi Identităţii Naţionale.

Decizia luată vineri de Grindeanu vine în contextul în care Mădălin Voicu este trimis în judecată în dosarul "Fraudă la Partida Romilor", dosar cu un prejudiciu estimat la 27 milioane de lei.

Procurorii îl acuză pe Mădălin Voicu de săvârşirea în formă continuată a infracţiunilor de trafic de influenţă, fals în declaraţii, spălare a banilor şi folosire a influenţei ori autorităţii în scopul obţinerii pentru sine ori pentru altul de bani, bunuri sau alte foloase necuvenite.

În acelaşi dosar sunt vizaţi şi colegul său Nicolae Păun, fostul şef ANAF, Gelu Diaconu, alături de alţi nouă inculpaţi.

Mai multe detalii despre dosarul lui Mădălin Voicu aici.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO08 INGB 0000 9999 0529 5415 deschis la ING Bank pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne