Lucian Bode, propunerea PDL pentru Ministerul Economiei

Epoch Times România
08.02.2012

Deputatul PDL Lucian Bode este propunerea democrat-liberalilor pentru a prelua portofoliul Economiei, au declarat surse politice.

Potrivit surselor, preşedintele PDL Emil Boc şi premierul desemnat Mihai Răzvan Ungureanu au părăsit Palatul Victoria pentru a merge la Palatul Parlamentului, unde se vor întâlni cu grupurile parlamentare ale democrat-liberalilor.

Andreea Paul Vass a anunţat marţi seară că refuză la nominalizarea primită pentru Ministerul Economiei, cu argumentul că este o decizie personală şi că nu poate face rabat de la drumul pe care şi l-a pregătit cu "minuţiozitate".

"M-a onorat încrederea colegilor mei, dar să ştiţi că am refuzat nominalizarea. Argumentele sunt în primul rând personale şi ţin de o traiectorie pe care am construit-o în educaţie, în profesie, în carieră în general cu foarte multă minuţiozitate şi nu am de gând să fac rabat de la acest drum", a explicat ea, la Realitatea Tv.

"Sobru, echilibrat, toate la timpul potrivit", a adăugat Vass, precizând că a făcut cu pasiune tot ce a realizat până acum.

Ea le-a mulţumit celor care au susţinut-o "foarte puternic" în PDL. "Sper din suflet să nu-i dezamăgesc cu vestea pe care tocmai le-am dat-o", a menţionat Vass.

"Este o decizie personală", a completat ea, dar a evitat să dea detalii.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
O presă independentă nu poate exista fără sprijinul cititorilor