Liga I. Dinamo Bucureşti - FC Voluntari 0-1, în etapa a şasea fazei play-out

Gruparea dinamovistă a făcut un nou pas greşit, duminică, contabilizând şase eşecuri consecutive, cinci în campionat şi una în Cupa României. Cu antrenorul Adrian Mihalcea pe banca tehnică alb-roşii se află în acest moment pe ultimul loc în clasament.
FC Voluntari - FC Dinamo Bucureşti 1-0 (0-0),  duminică, în etapa a şasea a fazei play-out a Ligii I de fotbal.
FC Voluntari - FC Dinamo Bucureşti 1-0 (0-0), duminică, în etapa a şasea a fazei play-out a Ligii I de fotbal. (FC Voluntari/facebook)

FC Voluntari şi-a îndeplinit obiectivul principal în deplasarea făcută pe terenul celor de la FC Dinamo Bucureşti, duminică, în etapa cu numărul şase a fazei play-out a Ligii I de fotbal.

Ilfovenii au câştigat la scor minim, 1-0 (0-0) în Şoseaua Ştefan cel Mare, unicul gol al partidei avându-l ca protagonist pe Ion Gheorghe, jucător crescut de Dinamo, care a şutat de la circa 22 de metri fără şansă pentru portarul italian Riccardo Piscitelli.

De menţionat că Dinamo a evoluat aproape o repriză în inferioritate numerică, după eliminarea lui Ioan Filip, în min. 49.

Oaspeţii au mai ameninţat poarta câinilor-roşii prin Ion Gheorghe (36) şi Claudiu Belu Iordache (54), în timp ce gazdele au avut o singură situaţie clară de gol, prin Ante Puljic (45+5).

În sezonul regulat, fiecare formaţie a câştigat pe teren propriu cu 2-1.

FC Voluntari are în acest moment zece etape consecutive fără înfrângere (opt victorii şi două egaluri).

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Sport