Liga I. Chindia Târgovişte a anunţat că nu mai are antrenor

"Clubul Chindia Târgovişte le mulţumeşte pentru activitatea depusă şi le urează mult succes pe viitor lui Viorel Moldovan şi staff-ului său, aflaţi la final de contract cu echipa noastră", informează gruparea dâmboviţeană pe site-ul său oficial.
Antrenorul român Viorel Moldovan.
Antrenorul român Viorel Moldovan. (FC Chindia Târgovişte/facebook)

Clubul de fotbal Chindia Târgovişte a ajuns la final de contract cu fostul jucător al Generaţiei de Aur, Viorel Moldovan.

Venit pe banca tehnică a târgoviştenilor în 27iunie 2018, Viorel Moldovan a reuşit să-şi promoveze echipa în Liga I anul trecut. Contractul său expiră pe 30 iunie, şi potrivit oficialilor clubului înţelegerea dintre cele două părţi nu va fi prelungită.

"Clubul Chindia Târgovişte le mulţumeşte pentru activitatea depusă şi le urează mult succes pe viitor lui Viorel Moldovan şi staff-ului său, aflaţi la final de contract cu echipa noastră", a scris formaţia din Târgovişte pe site-ul oficial al clubului.

Sâmbătă, Chindia Târgovişte a pierdut pe teren propriu cu scorul de 2-0 în faţa moldovenilor de la CSM Poli Iaşi, un rezultat nesatisfăcător care-i coboară pe locul 7 în clasamentul play-out-ului, poziţie retrogradabilă în eşalonul secund.

În cariera sa de antrenor, Moldovan a mai antrenat pe rând formaţiile FC Vaslui, FC Braşov, Sportul Studenţesc, FC Rapid, selecţionata de tineret a României, AJ Auxerre, fiind şi antrenor secund al primei reprezentative a României în mandatul selecţionerului Anghel Iordănescu.