Iurie Leancă, înregistrat oficial în cursa pentru fotoliul prezidenţial al R. Moldova

Logo PPEM
Logo PPEM (ppe.md)

Preşedintele Partidului Popular European din Moldova (PPEM), Iurie Leancă a fost înregistrat oficial în calitate de candidat în cursa pentru alegerile Preşedintelui Republicii Moldova din 30 octombrie 2016. Decizia a fost luată de majoritatea membrilor Comisiei Electorale Centrale (CEC).

În cadrul şedinţei de vineri a Comisiei Electorale Centrale, s-a decis ca liderul PPEM să figureze al treilea în buletinul de vot, se arată într-un comunicatul remis Epoch Times.

„Ştiu că moldovenii sunt obosiţi de politică şi cuvinte mari. De aceea, nu vă spun decât atât: mă ştiţi din activitatea mea anterioară, ştiţi că sunt un om de cuvânt. Ştiţi că, folosindu-mă şi de bunele relaţii cu puterile europene, am avut onoarea să fac pentru Moldova cât alţii nici nu visau. Ca Preşedinte voi ancora Moldova ferm pe drumul către bunăstare, drumul spre Vest”, a declarant Leancă.

Candidatul la prezidenţiale din partea PPEM mai promite cetăţenilor că va transforma Moldova într-o ţară prosperă. Acelaşi lucru, Leancă l-a declarat săptămâna trecută când grupul său de iniţiativă a depus la CEC listele de subscripţie cu semnăturile a peste 20 de mii de persoane, colectate din circa 260 de localităţi.

În zilele următoare, Iurie Leancă urmează să-şi prezinte programul său politic, care va conţine planuri strategice de dezvoltare a ţării.

Menţionăm că până în prezent au fost declaraţi candidaţi oficiali în cursa pentru fotoliul de preşedinte al R. Moldova trei lideri de partide. Marian Lupu, liderul democrat va fi primul pe buletinul de vot, fiind urmat de preşedintele Partidului Liberal, Mihai Ghimpu care va ocupa locul doi în buletin.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Externe