Irina Begu şi Barbora Krejcikova, eliminate de pe tabloul de dublu al turneului de la Tianjin (WTA)

Perechea româno-cehă a pierdut în două seturi în faţa tenismenelor Xinyun Han (China)/Darija Jurak (Croaţia) cu scorul de 6-4, 4-6, 10-8.
Jucătoarea română de tenis Irina Camelia Begu.
Jucătoarea română de tenis Irina Camelia Begu. (Getty Images)

Jucătoarea română de tenis Irina Camelia Begu alături de partenera sa cehoaică Barbora Krejcikova au fost oprite în sferturile de finală ale probei de dublu din cadrul turneului WTA de la Tianjin (China), de cuplul format din Xinyun Han (China) şi Darija Jurak (Croaţia).

Begu şi Krejcikova, cotate cu prima şansă la cucerirea trofeului, s-au înclinat după o oră şi 36 de minute de joc efectiv cu scorul de 6-4, 4-6, 10-8.

În urma evoluţiei lor, cele două sportive s-au ales cu un cec în valoare de 3.852 dolari şi 60 de puncte WTA la dublu.

O altă româncă prezentă la competiţia asiatică - Irina Begu - a pierdut la rândul ei, marţi, în runda inaugurală a tabloului de simplu în faţa jucătoarei ţării gazdă, chinezoaica Yuxuan Zhang (225 WTA).

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Sport