Invalidarea alegerilor din Chişinău. Ion Terguţă: R. Moldova nu mai există, avem un regim care ne subjugă

O judecătoare anonimă a declarat invalide rezultatele alegerilor locale din Chişinău pe motive sterile, neconfirmate de rapoartele observatorilor acreditaţi, constată expertul Igor Munteanu.
(facebook.com/igor munteanu)

Vicepreşedintele Partidului Liberal Valeriu Munteanu susţine că invalidarea alegerilor de la Chişinău ar fi un moment fără precedent în istoria Republicii Moldova. După ce anul trecut Plahotniuc şi Dodon au manipulat legea electorală, acum au făcut praf alegerile din Capitală, călcând în picioare voinţa reală a chişinăuienilor.

Mai mult, liberalul consideră că binomul alunecă pe tobogan, iar statul de drept a ajuns la genunchiul broaştei. UE va tăia toate finanţările, iar R. Moldova se va pomeni mai izolată ca niciodată.

În opinia reprezentantului PLDM Ion Terguţă, Republica Moldova a murit. ”De astăzi statul nu mai există. Avem un regim care ne subjugă. Oare cât de mare trebuie să fie interesul ca să arzi ultimul pod?”

O judecătoare anonimă declară invalide rezultatele alegerilor locale din municipiul Chişinău pe motive sterile, neconfirmate de rapoartele observatorilor acreditaţi, constată directorul IDIS Viitorul, Igor Munteanu, ex-Ambasador al R. Moldova în SUA care a ţinut să atenţioneze că în octombrie 2016, CEC nu a observat finanţarea din offshore a PSRM, în schimb în prezent, judecătorul ”potrivit” i-a dat dreptate PSRM pe motive de chemare la vot, ceea ce devine în condiţiile R. Moldova un fel de ”activitate anti-statală”.

”Cu asemenea ritmuri - ne vom trezi în curând transnistrizaţi şi puşi la murat, oare ce mai rămâne din % de implementare din Acordul de Asociere cu UE după asemenea fapte descalificante? Cetăţeanul supărat ştie că există un singur ”highlander” care-i responsabil de asemenea fapte bizare. Şi are dreptate. Când alungi muştele cu sabia poţi să-ţi retezi antenele, spune o vorbă din bătrâni...”, a concluzionat Igor Munteanu.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Externe