Mafia a sărit calul. Maia Sandu: Justiţia controlată de Plahotniuc a dat pe jos cu votul chişinăuienilor

Ne vom apăra votul, pentru că e unica armă care ne-a rămas împotriva dictaturii, afirmă preşedinta PAS, după ce instanţa nu a validat mandatul lui Andrei Năstase în funcţia de primar al Chişinăului.
Maia Sandu, preşedinta formaţiunii politice PAS din R. Moldova
Maia Sandu, preşedinta formaţiunii politice PAS din R. Moldova (facebook.com/pas)

Preşedinta Partidului Acţiune şi Solidaritate (PAS) Maia Sandu susţine că justiţia controlată de Plahotniuc a luat marţi seara cea mai criminală decizie la adresa democraţiei din Republica Moldova - a călcat în picioare opţiunea liberă şi democratică a cetăţenilor. ”Astăzi ei au scuipat şi au dat pe jos cu ceea ce ne-a mai rămas de preţ - votul nostru.”

Liderul PAS atenţionează că prin decizia fără precedent a instanţei de a nu valida mandatul lui Andrei Năstase la funcţia de primar al Capitalei, Plahotniuc a dorit să arate că lui nu-i pasă de oameni şi că el decide în această ţară - decide cine câştigă şi cine pierde.

”Noi însă ne vom apăra votul, pentru că e unica armă care ne-a rămas împotriva dictaturii. Noi le spunem ferm uzurpatorilor - ne vom apăra votul cu orice preţ!”, a concluzionat Maia Sandu.

În context, expertul economic Victor Ciobanu s-a întrebat retoric ”mafia este nemuritoare?... Nu cred. Cred că de data asta a sărit calul. Aşteptăm ce va urma... Dacă cineva mai avea iluzii privind alegerile din toamnă...”