Iga Swiatek continuă să impresioneze la Roland Garros! S-a calificat în semifinalele competiţiei (video)

Jucătoarea poloneză de doar 19 ani, cea care a eliminat-o în turul precedent pe principala favorită - Simona Halep, s-a calificat în premieră în semifinalele unui turneu de Mare Şlem, după victoria cu 6-3, 6-1, în faţa italiecei Martina Trevisan.
Jucătoarea poloneză de tenis Iga Swiatek.
Jucătoarea poloneză de tenis Iga Swiatek. (Getty Images)
Marius Drăgoi
07.10.2020

Iga Swiatek (19 ani, 54 WTA) nu a avut emoţii în lupta pentru careul de aşi a turneului de Mare Şlem de la Roland Garros, tânăra sportivă arătând din nou o formă maximă, de această dată în faţa tenismanei din Italia, Martina Trevisan (159 WTA) - jucătoare venită din calificări, care a cedat după doar 78 de minute de joc efectiv cu scorul de 6-3, 6-1.

Sportiva poloneză, care în turul precedent a eliminat-o pe românca Simona Halep (29 ani, 2 WTA), se află pentru prima oară în această fază a unei competiţii de asemenea grandoare.

Swiatek se pregăteşte acum pentru un nou duel destul de interesant în compania sud-americancei Nadia Podoroska (131 WTA - Argentina), care a reuşit să o elimine de pe zgura pariziană pe ucrainianca Elina Svitolina (5 WTA) în două seturi, scor final 6-2, 6-4.

Nadia Podorska este prima jucătoare venită din calificări care a reuşit să acceadă în semifinalele turneului de la Roland Garros.


România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
O presă independentă nu poate exista fără sprijinul cititorilor