Ia-l de unde nu-i. Condamnat la 7 ani de închisoare, Puiu Popoviciu este de negăsit

Condamnat la 7 ani de închisoare cu executare, afaceristul Puiu Popoviciu nu a fost de găsit la domiciliul său din ţară, astfel că autorităţile l-au dat în urmărire naţională.
Justiţia
Justiţia (Shutterstock)

La scurt timp după ce Gabriel Puiu Popoviciu a fost condamnat de Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, în mod definitiv, la 7 ani închisoare cu executare în dosarul "Ferma Băneasa", Poliţia Română a constatat că omul de faceri nu se mai află la domiciliul său din ţară.

În acest context, autorităţile au emis mandat naţional de arestare pe numele controversatului afacerist.

Potrivit unor surse citate de Agerpres, există dovezi că Puiu Popoviciu ar fi părăsit ţara la începutul lunii iunie, la acea dată neexistând interdicţia pentru acesta de a ieşi de pe teritoriul României.

În acest context, poliţiştii urmează să solicite şi emiterea unui mandat european de arestare pe numele omului de afaceri, iar în baza acestuia se dispune urmărirea internaţională.

Poza şi datele lui Puiu Popoviciu au fost publicate, miercuri seară, pe site-ul Poliţiei Române la rubrica "persoane urmărite".

Pentru detalii despre dosarul "Ferma Băneasa" intraţi aici.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne