Handbal feminin. CSM Bucureşti a cucerit Supercupa României, ediţia 2017

Echipa bucureşteană s-a impus cu scorul de 33-19, duminică seara, în faţa formaţiei SCM Craiova, meci desfăşurat în Sala Polivalentă 'Ioan Kunst-Ghermănescu' din capitală.
Echipa de handbal feminin CSM Bucureşti, câştigătoarea Supercupei României.
Echipa de handbal feminin CSM Bucureşti, câştigătoarea Supercupei României. (CSM Bucuresti/facebook)

CSM Bucureşti a realizat aseară o nouă frumoasă performanţă prin cucerirea Supercupei României. Gruparea din capitală s-a impus la scor uriaş în faţa echipei bănăţene SCM Craiova cu scorul de 33-19 (16-11), 'tigroaicele' aflându-se la primul trofeu al sezonului.

Începutul de joc a fost unul echilibrat (8-8 min. 17), dar diferenţa de valoare şi acurateţea tactică au făcut ca la pauză, echipa antrenată de Helle Thomsen să aibă un avantaj de 5 goluri (16-11).

Partea a doua a întâlnirii a aparţinut categoric gazdelor, care au oferit un spectacol de calitate celor aproximativ 3000 de fani prezenţi în tribune. Cea mai mare diferenţă de goluri a fost de 16 (28-12, 29-13), ca în cele din urmă CSMB să închidă tabela de marcaj cu 33-19.

Suedeza Isabelle Gullden (CSM Bucureşti) a fost desemnată cea mai bună jucătoare a Supercupei, iar Jelena Grubisic (CSM Bucureşti) a fost aleasă cel mai bun portar.

"Toate jucătoarele au jucat bine şi este foarte important că am câştigat. Respect foarte mult echipa Craiovei.. Cred că am jucat foarte bine în poartă şi apărare, iar lucrul ăsta ne-a oferit oportunităţi foarte bune pe contraatac. Văd că atacul nostru joacă din ce în ce mai bine, iar jucătoarele au fost concentrate 100% şi au reprezentat o echipă puternică. Deasemenea, a fost foarte important pentru noi să folosim toate jucătoarele pentru a încerca să obţinem coeziunea de care avem nevoie. Suporterii au fost fantastici! Am câştigat acest prim trofeu împreună, cu ajutorul sprijinului lor." - a mărturisit la finalul jocului antrenorul Helle Thomsen.

Pentru învingătoare au marcat Nathalie Hagman (5), Majda Mehmedovic (5), Cristina Neagu (4), Marit Frafjord (4), Isabelle Gullden (3), Line Jorgensen (3), Bianca Bazaliu (3), Amanda Kurtovic (2), Aneta Udriştioiu (2), Camille Ayglon Saurina (1), Gnonsiane Niombla (1).

La gruparea craiovenă s-au evidenţiat Andreea Pricopi (7), Cristina Zamfir Florianu (3), Jelena Trifunovic (2), Patricia Vizitiu (2), Nicoleta Tudor (2), Ana Maria Ţicu (2), Bobana Klikovac (1).

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Sport