Haltere. Paul Dumitraşcu, trei medalii cucerite la 'Internaţional Fajr Cup'

Halterofilul român a adus României două medalii de aur şi una de argint, sâmbătă, în cadrul cat. 73 kg, a competiţiei 'Internaţional Fajr Cup', de la Teheran (Iran).
.
. (photos.com)

Sportivul român Paul Dumitraşcu şi-a trecut în palmares două medalii de aur şi una de argint în cadrul celei de-a patra ediţie a competiţiei de Calificare Olimpică Tokyo 2020, care a avut loc în acest weekend în Sala de Haltere a Complexului Sportiv Azadi din capitala Iranului, potrivit Federaţiei Române de specialitate.

Sub directa pregătire a antrenorului coordonator al Lotului Olimpic de Tineret - Nicolae Niţu, campionul legitimat la CSA Steaua Bucureşti a obţinut argintul la stilul smuls, cu 136 kg, respectiv aur la aruncat, cu 176 kg, şi la total, cu 312 kg.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO08 INGB 0000 9999 0529 5415 deschis la ING Bank pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Sport