Guvern: Vladimir Tismăneanu şi Ioan Stanomir de la IICCMER, eliberaţi din funcţie

Premierul Victor Ponta a semnat, miercuri, eliberarea din funcţie a preşedintelui Consiliului Ştiinţific al Institutului de Investigare a Crimelor Comunismului şi Memoria Exilului Românesc (IICCMER), Vladimir Tismăneanu.

Potrivit unui comunicat al Guvernului, şi Ioan Stanomir a fost eliberat din funcţia de preşedinte executiv al IICCMER, în locul său fiind numit Dan-Andrei Muraru.

De asemenea, a fost eliberată din funcţie şi preşedintele Autorităţii Naţionale pentru Restituirea Proprietăţilor, Dorina Danielescu.

Doru Ciocan a fost numit preşedinte, cu rang de secretar de stat, al Autorităţii Naţionale de Reglementare pentru Serviciile Comunitare de Utilităţi Publice, în locul lui Matei Mircea Leontin, care a fost revocat din funcţie.

Totodată, Ponta l-a numit pe Dan Lucian Vlădescu în funcţia de preşedinte, cu rang de secretar de stat, al Autorităţii Naţionale pentru Reglementarea şi Monitorizarea Achiziţiilor Publice.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO08 INGB 0000 9999 0529 5415 deschis la ING Bank pe numele Asociația Timpuri Epocale

alte articole din secțiunea Interne