Gorghiu, după rănirea unor militari români în Afganistan: Liderii ALDE să-şi ceară scuze!

Alina Gorghiu
Alina Gorghiu (Eugen Horoiu/Epoch Times)

Copreşedintele PNL Alina Gorghiu le cere liderilor ALDE, la scurtă vreme după ce MApN a informat că patru soldaţi români au fost răniţi în Afganistan, să-şi ceară scuze şi să se delimiteze de senatorul Daniel Barbu care a afirmat că meseria de politician este mai grea decât a unui soldat.

”Patru soldaţi români au fost răniţi în Afganistan, sper să se însănătoşească cât mai repede şi să se întoarcă cu bine la familiile lor. Mă întreb însă dacă liderii ALDE au bunul simţ să îşi ceară scuze şi să se delimiteze de colegul lor. Dacă li se pare normal să îşi compare activitatea politică cu cea a unui militar din teatrele de operaţiuni înseamnă că sunt pur şi simplu complet rupţi de realitate", scrie Alina Gorghiu pe contul său de socializare.

Reamintim că Ministerul Apărării Naţionale a anunţat ieri că patru militari din Batalionul Protecţia Forţei ”Rechinii Albi” au fost răniţi duminică, 25 septembrie, în jurul orei 10.30, în urma detonării unui dispozitiv exploziv improvizat, în timp ce executau o misiune de patrulare în provincia Kandahar, Afganistan.

"Sublocotenentul Florin Oprea, plutonierul Eduard-Vlad Romilă, caporalul Marcel Neagu şi soldatul Costică-Victor Tarnovschi sunt supravegheaţi de medicii spitalului bazei, fiind în stare stabilă. Conducerea batalionului a asigurat condiţiile pentru ca militarii să intre în legătură, prin telefon, cu familiile lor.

Ministrul Apărării Naţionale şi şeful Statului Major General sunt informaţi permanent despre situaţia militarilor. Toate măsurile sunt întreprinse pentru asigurarea celor mai bune condiţii de tratament şi îngrijire a celor patru militari răniţi", se precizează în comunicatul MApN.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne