Gimnasta Larisa Iordache, supusă unei noi intervenţii chirurgicale

"Piciorul din păcate a cedat din nou, dar nu-mi pierd speranţa. Domnul doctor mi-a spus că mă voi face bine. Am un tendon mai puternic acum pentru că mi-a luat un pic din muşchiul gambei şi mi-a lipit acolo ca să fie mai puternic." - Larisa Iordache.
Larisa Andreea Iordache
Larisa Andreea Iordache (JOHN THYS / AFP / GettyImages)
Marius Drăgoi
20.12.2017

Cvintuplă campioană europeană, Larisa Iordache accidentată în luna octombrie la Campionatul Mondial de la Montreal, are din nou probleme de sănătate, ea fiind supusă unei noi intervenţii chirurgicale la tendounul ahilian de la piciorul stâng.

"Piciorul din păcate a cedat din nou, dar nu-mi pierd speranţa. Domnul doctor mi-a spus că mă voi face bine. Am un tendon mai puternic acum pentru că mi-a luat un pic din muşchiul gambei şi mi-a lipit acolo ca să fie mai puternic. O să fiu ascultătoare, voi respecta pauza recomandată şi voi face recuperare atât cât va trebui. Sper ca totul să meargă uns şi să fie bine. Îmi doresc ca de acum încolo ghinioanele să nu se mai ţină lanţ de mine. Sper ca 2017 să se încheie cu această accidentare, iar 2018 să fie un an cu sănătate şi optimism. Îmi doresc să fiu încrezătoare în mine şi în propriul corp şi să fie din nou totul bine" a mărturisit Larisa.

Legat de revenirea sa la sala de antrenamente Larisa este destul de optimistă: "Deocamdată mi-am luat o pauză. Pentru psihicul meu această nouă accidentare a picat cam ciudat... Am fost un pic dezorientată, nici nu ştiam dacă mi se întâmplă cu adevărat sau e doar un vis. A fost un pic ciudat. Voi reveni în sală cât de repede voi putea pentru a mă antrena".

În vârstă de 21 de ani, tânăra gimnastă a fost premiată, marţi, de Clubul Sportiv Dinamo pentru medalia de bronz cucerită la bârnă la Campionatele Europene de gimnastică artistică, ce s-au desfăşurat anul acesta la Cluj-Napoca.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
O presă independentă nu poate exista fără sprijinul cititorilor