George Copos eliberat condiţionat

George Copos
George Copos (Epoch Times România)

George Copos va fi eliberat condiţionat după ce a executat o treime din pedeapsa de patru ani de închisoare primită în dosarul Loteria 1. Decizia a fost luată marţi de Tribunalul Bucureşti şi este definitivă.

În sala de judecată, George Copos a declarat că în penitenciar a avut o conduită ireproşabilă şi a cerut clemenţă, invocând faptul că a muncit gratis şi a scris lucrări ştiinţifice, relatează stirileprotv.ro.

Afaceristului i-au fost alături, în sala de judecată, pentru a-l susţine moral, soţia şi prietenul său, fostul preşedinte al Rapidului, Dinu Gheorghe. La rândul lor, avocaţii lui Copos au depus marţi la dosar înscrisuri, printre care şi o caracterizare făcută de conducerea Penitenciarului Rahova.

Amintim că la finele lunii ianuarie, o comisie a închisorii a aprobat cererea de eliberare condiţionată a lui Copos pe motiv că acesta îndeplinea toate condiţiile.

Pe durata detenţiei, Copos a scris 5 lucrări ştiinţifice şi a muncit zilnic în atelierul de tâmplărie al închisorii.

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, dând un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

alte articole din secțiunea Interne