George Clooney debordează de optimism după căsătoria cu Amal

George Clooney şi Amal Alamuddin, de origine libaneză, s-au căsătorit în Veneţia în weekend.
George Clooney şi Amal Alamuddin, de origine libaneză, s-au căsătorit în Veneţia în weekend. (ANDREAS SOLARO/AFP/Getty Images)

Se pare că fericirea de care are parte George Clooney în viaţa sa personală, în urma căsătoriei de basm cu Amal Clooney, se reflectă şi în activitatea sa, actorul fiind implicat într-o povestire pozitivă şi înălţătoare în filmul Disney "Tomorrowland".

Cu filme precum "The Hunger Games", "Al Doilea Război Mondial Z" şi "Divergent", este clar că ideea unui viitor "distopic" este popular în cinema, dar uneori este necesar să se ia o pauză de la mizerie şi deznădejde, cu puţină utopie Disney. Desigur, asta este ceea ce face Disneyland şi astfel s-a născut "Tomorrowland".

"Este un film foarte optimist şi [Disneyland] este, probabil, unul dintre locurile cele mai optimiste din lume", mărturiseşte Clooney. "Dacă îl cunoşti pe Brad [Bird - regizorul] ştii că este exact aşa. E tipul cel mai optimist din lume şi a vrut să spună o poveste despre ideea că viitorul nu este neapărat apocaliptic şi rău şi inevitabil. De aceea mi-a plăcut ideea filmului".

Optimismul este la ordinea zilei, însă, după cum arată cele mai recente cifre box office, filmul despre un cutremur dezastruos al lui Dwayne Johnson "San Andreas" are un mare succes la public, iar producţia chiar mai apocaliptică "Mad Max: Fury Road" continuă să genereze un uragan în cinematografe.

Următorul film în care joacă George Clooney este "Monster Money", regizat de Jodie Foster, unde joacă rolul unui geniu financiar care se trezeşte într-o situaţie limită, când o persoană răzbunătoare îl ameninţă cu pistolul şi vrea să îl ia ostatic. Pelicula este încă în faza filmărilor şi va apare pe ecrane anul viitor.

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

alte articole din secțiunea Societate, cultură