Gemeni în acţiune! (video)

Se pare că gemenii ajung pe lume împreună doar pentru a se distra. Zburdălniciile lor aduc zâmbetul pe buze chiar şi după o zi obositoare.
Copii gemeni
Copii gemeni (Print screen YouTube)

Viaţa nu este niciodată plictisitoare pentru cei care au gemeni, iar bebeluşii din acest videoclip vă vor arăta cât de distractivi pot fi pentru părinţii şi fraţii lor. Înainte ca un copil să înveţe să meargă este destul de limitat în ceea ce priveşte activităţile sau jocurile sale. Dar un lucru este sigur: bebeluşilor le place să râdă, să plângă, să se sărute, să se joace, sunt curioşi şi se distrează din nimic. Inocenţa lor este molipsitoare.

Dar gemenii au un secret: le place enorm să se joace împreună, petrecând clipe de neuitat. Legătura unică dintre ei, faptul că pot gândi şi simţi la fel a fost dintotdeauna o sursă de fascinaţie pentru ceilalţi oameni.

Dacă doriţi să vizionaţi asemenea momente, clipul video de mai sus vă va aduce zâmbetul pe buze chiar şi după o zi de muncă obositoare.

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Life & Style