Gabriela Firea bălăcărită pe Facebook: "PSD=Ciuma roşie! Suntem sătui de minciunile voastre"

Nefericita inspiraţie de a le solicita cetăţenilor să semneze o petiţie online pentru susţinerea Guvernului Grindeanu i-a adus Gabrielei Firea valuri de critici şi ironii pe Facebook.
Protest la Guvern
Protest la Guvern (Alexandru Socol)

În timp ce sute de mii de oameni - inclusiv votanţi PSD - protestează de zile în şir cerând abrogarea ordonanţelor prin care coaliţia la putere a mutilat Codul Penal în favoarea corupţilor, făcând harcea-parcea abuzul în serviciu, Gabriela Firea s-a "gândit" să le sugereze românilor, pe Facebook, să semneze o petiţie online pentru susţinerea Guvernului Grindeanu.

Ce a urmat? Pe lângă emoticoane cu monstruleţi verzi vomitând, o mulţime de criticii şi ironii. Vă invităm să citiţi câteva din replicile cetăţenilor:

"Ruşine..nici nu vreau să mai aud de voi!!!!"

"Eşti nebună:"

"Marş de unde ai venit! Jos cu tine şi cu hoţii tăi!"

"Doamna Firea, sunteţi mamă... Cum puteţi să ne spuneţi să încurajăm hoţia? Aceasta e lumea pe care o doriţi pentru copiii dvs? Sau doar vă e frică?"

"Şi noi ne-am săturat de PSD!!!!!!!!!"

"Nu susţinem Guvernul Grindeanu care îşi bate joc de viitorul nostru..."

"Doamnaaaaa, ăia de cer abrogare au de 5 ori mai multe semnături. Ce facem?"

"Nu pot, am semnat-o pe cealaltă deoarece mi-aţi jignit inteligenţa şi bunul simţ. Altă întrebare?"

"Suntem sătui de minciunile şi manipulările voastre!"

"Aşa aţi făcut şi la alegeri, să-l alegem pe Dragnea şi uite l-am ales şi ce păţim: ne-am făcut de râs în toată lumea".

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne