Fuia: Nu sunt motive pentru creşterea preţului la carnea de miel de Paşte

Ministrul Agriculturii si Dezvoltării Rurale, Stelian Fuia, a declarat vineri că, în opinia sa, nu ar fi motive pentru majorarea preţului la carnea de miel de Paşte, în condiţiile în care Ministerul Agriculturii susţine sectorul ovin prin subvenţii substanţiale.

"Am văzut că se practică foarte mult în ultimul timp, a devenit un sport, să anunţăm măriri de preţuri, ca după aceea chiar să le mărim. Am auzit în ultima săptămână discuţii că preţul la carnea de miel, de Paşte, se va mări. Eu nu cred că există o motivaţie la ora actuală pentru a mări preţul la carnea de miel", a menţionat Fuia.

Acesta a motivat că nu ar trebui majorat preţul, în condiţiile în care Ministerul Agriculturii susţine şi sectorul ovin "prin subvenţii substanţiale".

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO08 INGB 0000 9999 0529 5415 deschis la ING Bank pe numele Asociația Timpuri Epocale

alte articole din secțiunea Economie