Fotbal: José Mourinho crede că Fabregas va fi noul Lampard de la Chelsea

Antrenorul portughez al lui Chelsea, Jose Mourinho.
Antrenorul portughez al lui Chelsea, Jose Mourinho. (Stanley Chou / Getty Images)

Antrenorul lui Chelsea, José Mourinho, consideră că spaniolul Cesc Fabregas este mijlocaşul potrivit pentru a suplini plecarea lui englezului Frank Lampard, care s-a despărţit în această vară de echipa londoneză, după 13 sezoane petrecute pe "Stamford Bridge".

Într-o declaraţie acordată site-ului oficial al lui Chelsea, tehnicianul portughez a spus că Lampard reprezintă "istoria clubului, o istorie pe care nimeni nu o poate uita", însă "Fabregas este viitorul".

"Istoria este istorie, însă viitorul este mai important în acest moment", a adăugat Mourinho, referindu-se la jucătorul adus în această vară de la FC Barcelona.

"Opinia mea şi a jucătorilor mei este că Fabregas este fotbalistul adecvat pentru a ocupa această poziţie în centrul terenului", a asigurat portughezul.

În vârstă de 27 ani, Cesc Fabregas s-a dovedit decisiv în ultimul meci amical disputat de Chelsea, împotriva ungurilor de la Ferencvaros (2-1 pentru englezi), spaniolul reuşind să marcheze golul victoriei.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

alte articole din secțiunea Sport