Fotbal. CFR Cluj, victorie în faţa celor de la Sepsi OSK Sfântu Gheorghe

Formaţia clujeană s-a impus în etapa cu numărul 19 a Ligii I la fotbal în faţa celor de la Sepsi OSK cu scorul de 2-0 (1-0), meci desfăşurat luni seara pe stadionul 'Dr. Constantin Rădulescu' din Cluj-Napoca.
(Captură foto)
Marius Drăgoi
28.11.2017

Echipa de fotbal CFR Cluj a obţinut o victorie importantă, luni seara, în etapa a 19-a a Ligii I, reuşind să învingă pe teren propiu pe nou-promovata ACS Sepsi OSK Sfântu Gheorghe cu scorul de 2-0 (1-0). Protagoniştii serii au fost Billel Omrani (min. 36) şi Andrei Mureşan (min. 77).

Liderul 'Ligii 1 Betano' se distanţează astfel în urma acestui rezultat la cinci puncte de urmăritoarea sa, FCSB, bifând cu această ocazie a treia sa victorie la rând. Gruparea clujeană câştigase şi în tur cu scorul de 2-0.

"E o victorie foarte importantă. De obicei, echipele care primesc cele mai puţine goluri câştigă campionate. Cele care marchează cele mai multe goluri nu câştigă trofee, aşa cred eu că e statistica. Dacă vrem să câştigăm ceva, trebuie să ne apărăm bine. Au fost ezitări în apărare, lucruri care nu mi-au plăcut. Dacă era arbitrajul video nu mai erau probleme, nu mai protestau nici ei, se vedea clar că a fost gol, nu mai erau discuţii. Măcar tehnologia pe linia porţii.., a declarat antrenorul Dan Petrescu, la Digi Sport, după criticile aduse arbitrajului de tehnicianul Eugen Neagoe.

"Chiar dacă CFR este pe primul loc, am chinuit-o destul de mult. Până la acea fază controversată, CFR nu a avut nici măcar un şut spre poartă. N-am făcut un joc urât, am avut momente bune. Dacă eram puţini mai responsabili, cred că puteam să plecăm neînvinşi." a spus Neagoe, care se află în impas cu echipa sa, care se află la 11 etape consecutive fără victorie, trei egaluri şi opt eşecuri.

Au evoluat echipele:

CFR Cluj: Arlauskis - Cr. Manea, Vinicius, Boli, Camora - Hoban Culio - Păun, Djokovici, Deac - Omrani
Rezerve:
Vâtcă, Mureşan, Peteleu, Mailat, Urko Vera, Nistor, Moutinho
Antrenor:
Dan Petrescu

Sepsi: Niczuly - Burlacu, Rusu, Dima, Dumbravă - Petrovikj, I. Fulop - P. Petre, Cl. Herea, Astfafei - Nikolici
Rezerve:
Fejer, Mitra, Issa Thiaw, Huiban, Hadnagy, Damian, Veress
Antrenor: Eugen Neagoe

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
O presă independentă nu poate exista fără sprijinul cititorilor